• جمعه ۰۹ خرداد ۱۳۹۹

برگزاری جلسه توجیهی با دانشجویان ورودی 95 واحد دانشگاهی مسجدسلیمان

۲۳ آبان ۱۳۹۵ | ۱۷:۵۳ کد : ۸۱۱ اخبار دانشگاه
با حضور هیأت رییسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان و جمعی از دانشجویان ورودی 95، جلسه توجیهی برگزار شد.
برگزاری جلسه توجیهی با دانشجویان ورودی 95 واحد دانشگاهی مسجدسلیمان

با حضور هیأت رییسه  دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان و جمعی از دانشجویان ورودی 95، جلسه توجیهی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه مسجدسلیمان، دکتر علیرضا حیدرئی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان ضمن خیرمقدم حضور دانشجویان، استادان و کارکنان حاضر درجلسه،گفت: فصل پاییز اگر چه آغاز خزان طبیعت است، اما نماد بهار علم ، شور و نشاط دانش پژوهان، استادان و دانشجویان مشتاق دانش افروزی است که سرمایه‌های اصلی و واقعی جامعه بشمار می‌روند.

ایشان افزود: ورود به دانشگاه آغاز بصیرتی جدید برای کسب علم و معرفت، شروعی برای جوشش خلاقیت و ترویج فرهنگ و علم آموزی همراه با اخلاقیات در جهت رسالت تکریم خود و دیگران است.

رییس واحد دانشگاهی مسجدسلیمان در بخش دیگری از صحبت خود با اشاره به گذشت حدود سی سال از عمر واحد دانشگاهی مسجدسلیمان، گفت:این واحد دانشگاهی به عنوان بزرگترین مرکز آموزشی عالی شهرستان، در طی این دوران  فارغ التحصیلان زیادی را به جامعه تحویل داده  که هریک افتخاری برای کشور هستند.

حیدریی، گفت: امید است همه استادان، دانشجویان و کارکنان گرانقدر در فضایی آکنده از امید و اعتماد و عقلانیت دست به دست هم داده و با همدلی و همکاری هرچه بیشتر دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان را در عمل به وظایف آموزشی ، پژوهشی، فرهنگی، تحقق برنامه‌ها و حرکت در راستای توسعه علمی کشور پیش ببریم.

رییس واحد دانشگاهی مسجدسلیمان در پایان صحبت خود ضمن ارایه آمارو اطلاعات مختصری پیرامون این واحد دانشگاهی از زمان تأسیس تاکنون، برای همه دانشجویان در تحصیل در این واحد دانشگاهی و سهیم بودن در سربلندی  این مرز بوم  در ابعاد مختلف و رسیدن به خودکفایی همه جانبه، آرزوی موفقیت کرد.

در ادامه جلسه معاونین آموزشی ، دانشجویی وفرهنگی، اداری مالی و پژوهشی ضمن تشریح حوزه مسئولیتی خود، به بیان مهمترین قوانین و مقررات مربوط به دانشجویان پرداختند و در پایان نیز مسئول دفتر بسیج دانشجویی شهرستان مسجدسلیمان به عنوان میهمان، پیرامون اهداف راه اندازی بسیج دانشجویی و ماموریت‌ها و حوزه‌ فعالیت بسیج دانشجویی مطالبی ایراد کرد.