• جمعه ۲۴ مرداد ۱۳۹۹

امکان گزارش موارد تخلف و تقلب علمی به دفتر پیگیری های ویژه ریاست دانشگاه

۲۶ آبان ۱۳۹۵ | ۱۹:۰۰ کد : ۸۱۴ اطلاعیه ها
امکان گزارش موارد تخلف و تقلب علمی به دفتر پیگیری های ویژه ریاست دانشگاه
در پی گزارش مجلات علمی Nature و Springer در خصوص سرقت علمی در تعدادی از مقالات، به دستور ریاست دانشگاه کمیته ویژه رسیدگی به تخلفات و سرقت علمی تشکیل شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، وظیفه این کمیته بررسی پرونده آن دسته از اعضای هیات علمی که مرتکب این عمل غیر آکادمیک می شوند، بوده و براساس وظایف مشخص شده برای این کمیته، می بایست در مدت کوتاهی مطابق با مقررات مربوط به تخلفات اعضای هیات علمی موضوع را بررسی و برخورد انتظامی لازم را با آنان داشته باشد.
از آنجایی که یکی از وظایف دفتر پیگیری های ویژه ریاست دانشگاه رسیدگی به حسن اجرای دستورات ریاست محترم دانشگاه می باشد از کلیه مخاطبین دانشگاه تقاضا می شود تا در صورت برخورد با چنین مواردی با ارائه و ارسال مستندات لازم از طریق سامانه ارتباط مستقیم مردمی واقع در وب سایت Hmirzadeh.com دانشگاه آزاد اسلامی را در برخورد با این گونه اعمال غیر حرفه ای و غیر آکادمیک یاری نمایند.