• جمعه ۰۹ خرداد ۱۳۹۹

برگزاری سومین دوره مسابقه موشک‌های آبی در واحد دانشگاهی مسجدسلیمان

۰۴ دی ۱۳۹۵ | ۱۳:۰۴ کد : ۸۳۰ اخبار دانشگاه
به همت بسیج دانشجویی و معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان، سومین دوره مسابقه علمی و پژوهشی موشک های آبی در این واحد دانشگاهی برگزار شد.
برگزاری سومین دوره مسابقه موشک‌های آبی در واحد دانشگاهی مسجدسلیمان

به گزارش خبرنگار دانشگاه مسجدسلیمان، در این دوره که در حضور رییس و تنی چند از مسئولین و دانشجویان واحد دانشگاهی مسجدسلیمان و همچنین مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در سپاه پاسداران مسجدسلیمان و رییس حوزه بسیج دانشجویی سپاه پاسداران مسجدسلیمان برگزار شد، 19 نفر دربخش مسافت با هم رقابت کردند.

درپایان این مسابقه، فربد جهانگیری با ثبت رکورد 123 متر موفق به کسب مقام اول شد و پویا سهرابی و مصطفی رستمی به ترتیب در جایگاه  دوم و سوم قرار گرفتند.