• سه شنبه ۱۷ تیر ۱۳۹۹

گرامی‌داشت حماسه شهدای هویزه در واحد دانشگاهی مسجدسلیمان

۱۵ دی ۱۳۹۵ | ۱۸:۳۴ کد : ۸۳۹ اخبار تصویری
به مناسبت گرامی‌داشت سالروز حماسه شهدای هویزه که در 16 دی‌ماه 1359 ثبت شد، مراسم سخنرانی در واحد دانشگاهی مسجدسلیمان برگزار شد.
گرامی‌داشت حماسه شهدای هویزه در واحد دانشگاهی مسجدسلیمان

به گزارش خبرنگار دانشگاه مسجدسلیمان، حجت الاسلام و المسلمین حاج آقا  نادعلی میرشاهی امام جماعت دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان در بین نماز جماعت ظهر و عصر در حضور رییس و تنی چند از معاونین و کارکنان این واحد دانشگاهی، به مناسبت سالروز حماسه شهدای هویزه سخنرانی کرد.

میرشاهی ضمن اشاره به این‌که تنی چند از بوجود آورندگان حماسه هویزه، دانشجو بودند، گفت: دانشگاه و مراکز علمی، خلق کننده چیزهایی هستند که برای جامعه مفید می‌باشند. انسان‌های بزرگواری در این مراکز پرورش پیدا کرده‌اند که منشاء خیر برای جامعه بودند و نامشان برای همشه ماندگار می‌باشد.

ایشان در بخشی دیگر از صحبت خود گفت: درآذرماه 59 وقتی دشمن در حال تسخیر هویزه بود، گروهی از رزمندگان سپاه به قصد همکاری با ارتش از سوسنگرد به سمت هویزه حرکت کردند که در همان زمان بنی صدر دستور تخیله هویزه را از نیروهای سپاه داد اما شهید سیدمحمد حسین علم الهدی به اتفاق دیگر همرزمانش با این دستور مخالفت و بعد از ارایه گزارش به آیت الله خامنه‌ای، این دستور لغو و رزمندگان سپاه در خرمشهر باقی ماندند و به اتفاق رزمندگان ارتش به دفاع از این خطه از سرزمین اسلامی پرداختند و با این اقدام آگاهانه، توطئه بنی صدر برای جدایی ارتش از سپاه خنثی شد.

میرشاهی افزود: بعد از مدتی دفاع از هویزه، در شانزدهم دی ماه 59 پس از حمله سنگین لشکر مجهز بعث به هویزه ، تنی چند رزمندگان اسلام که گروهی از دانشجویان پیرو خط امام از جـمـله حـسـیـن عـلم الهـدی نیز در بین آن‌ها بودند در راه اعتقادات پاکشان مـفـقـود الاثـر و شـهـیـد شـدنـد.

ایشان در بخش پایانی صحبت خود، گفت: وقتی صحبت از علم خوب و بد به میان می‌آید متوجه می‌شویم علمی خوب است که به جامعه فایده برساند. لذا این گروه از دانشجویان با تشخیص موقعیت و آگاهی از سرنوشت هر انسان که به مرگ منجر خواهد شد، با بصیریت خود شهادت را انتخاب کرد و دریافتند شهادت در راه دفاع از آرمان‌های انقلاب و میهن خود بهترین انتخاب است. و این انتخاب سبب ماندگاری در تاریخ شد. روحشان شاد و راهشان پررهروباد.