• جمعه ۰۹ خرداد ۱۳۹۹

پیام تسلیت سرپرست واحد دانشگاهی مسجدسلیمان، به مناسبت ارتحال آیت الله هاشمی رفسنجانی

۲۰ دی ۱۳۹۵ | ۱۶:۲۴ کد : ۸۴۴ اخبار دانشگاه
در پی ارتحال جانگداز آیت الله هاشمی رفسنجانی ببیانگذار و رییس هیأت مؤسس و هیأت امناء دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر علیرضا حیدریی سرپرست واحد دانشگاهی مسجدسلیمان در پیامی، این ضایعه بزرگ را تسلیت عرض نمود

پیام تسلیت به مناسبت ارتحال یت الله رفسنجانی

به گزارش خبرنگار دانشگاه مسجدسلیمان در پی ارتحال جانگداز آیت الله هاشمی رفسنجانی بنیانگذار و رییس هیأت مؤسس و هیأت امناء دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر علیرضا حیدریی سرپرست واحد دانشگاهی مسجدسلیمان در پیامی، این ضایعه بزرگ را تسلیت عرض نمود.

در این پیام آمده است:

بسم الله الرّحمن الرّحیم

«یا أَیَّتُهَا النَّفْسُ الْمُطْمَئِنَّةُ ارْجِعی‏ إِلی‏ رَبِّکِ راضِیَةً مَرْضِیَّةً فَادْخُلی‏ فی‏ عِبادی وَ ادْخُلی‏ جَنَّتی‏»

مصیبت ارتحال مجاهد نستوه آیت‌الله هاشمی رفسنجانی، یار دیرینه امام خمینی(ره) و مقام معظم رهبری و بنیان‌گذار دانشگاه آزاد اسلامی، که عمر پربرکت خود را در مسیر ارزش‌مند شکل‌گیری انقلاب اسلامی و استقرار نظام جمهوری اسلامی و ایفای مسئولیت‌های خطیر در دوران پر فراز و نشیب این انقلاب صرف کرد و باعث ثبت خاطراتی بسیار ارزش‌مند در تاریخ معاصرشد، ملت شریف ایران اسلامی را عزادار و متأثر کرد.

این مصیب عظماء را محضر مقام معظم رهبری، خانواده محترم ایشان  علما و روحانیت بزرگوار و هموطنان عزیز و همچنین جامعه محترم دانشگاه آزاد اسلامی تسلیت عرض می‌نمایم. خداوند بزرگ روح بلند ایشان را با شهیدان و امام شهدا محشور نماید. روحش شاد و یادش گرامی باد.

دکتر علیرضا حیدریی

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان