• جمعه ۰۹ خرداد ۱۳۹۹

برگزاری جشن عید سعید غدیرخم در واحد دانشگاهی مسجدسلیمان

۲۳ مهر ۱۳۹۳ | ۲۰:۴۱ کد : ۸۹ اخبار دانشگاه
به مناسبت عید سعید غدیرخم در به همت حوزه معاونت دانشجویی، دفتر فرهنگی و بسیج دانشجویی واحد دانشگاهی مسجدسلیمان جشن باشکوهی در یالن اجتماعات این واحد دانشگاهی برگزار شد. به گزارش خبرنگار دانشگاه مسجدسلیمان در این جشن که با حضور هیأت رییسه و تنی چند از دانشجویان جدید الورود و دانشجویان قدیمی برگزار شد، مسعود شهبازی رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان در سخنانی ضمن تبریک عید سعید غدیرخم، ورود تازه نفسان علم و دانش را به این واحد دانشگاهی خیرمقدم عرض نمود. شهبازی در ادامه گفت: آغاز سال تحصیلی 93 برای این واحد دانشگاهی سالی پر خیر برکت می باشد چرا که در این سال سه رشته "علوم غذایی"، "مدیریت مالی"و "مدیریت صنعتی" در مقطع دکترا و دو رشته "مهندسی صنایع"و "حسابداری" در مقطع کارشناسی ارشد در واحد دانشگاهی مسجدسلیمان راه اندازی شد لذا ضمن تشکر ازخداوند منان، این تحول عظیم را شما دانشجویان تبریک می گویم. دانش آموخته دکترای مشاوره در ادامه گفت: قطب نمای زندگی همه انسانها در هر مرحله از زندگی به سمتی خاص جهت دهی میشود، حال شما دانشجویان عزیز در مرحله ای از زندگی قرار دارید که قطب نمای زندگی شما باید به سمت کسب علم و دانش جهت گیری شود و هدف اصلی شما باید درس خواندن باشد. ایشان گفت: درس خواندن یک امر تدریجی است نه تزریقی، لذا باید از همین ابتدای سال تحصیلی با برنامه ریزی مناسب، درس خواندن را آغاز و خود را برای امتحانات پایان نیمسال آماده نمایید. رییس واحد مسجدسلیمان در ادامه گفت: دانشگاه در کنار دروس علمی، درس زندگی را هم به مخاطبان خود یاد می دهد پس پسنیده تر این است که دانشجویان عزیز از این فرصت بدست آمده استفاده بهتری کنند. مسعود شهبازی در پایان، گفت: تمامی سعی مسئولین دانشگاه این است که بهترین شرایط را برای ادامه تحصیل دانشجویان فراهم کنند اما بدون همکاری شما دانشجویان این امر محقق نخواهد شد پس باید بدانید دانشگاه متعلق به همه شما می باشد لذا انتظار داریم با نقد سازنده و ارایه ایده های کاربردی، مسئولین را برای بهبود وضعیت دانشگاه یاری نمایید. لازم بذکر است در این جشن پس از سخنرانی رییس واحد دانشگاهی مسجدسلیمان، چندین برنامه شاد شامل موسیقی ، اجرای کلیپ های مختلف و میان پرده طنز به نمایش گذاشته شد.