• سه شنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۶

اعلام زمانبندی مصاحبه دکتری دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان همراه با دانلود فرم مصاحبه

۲۰ تیر ۱۳۹۶ | ۱۲:۴۳ کد خبر : ۹۱۲ اخبار دانشگاه
نتایج اولیه دوره‌های دکتری تخصصی با آزمون و بدون آزمون سال ۹۶ دانشگاه آزاد اسلامی بر روی سایت مرکز سنجش و پذیرش این دانشگاه قابل مشاهده است.

به گزارش مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی، نتایج اولیه دوره‌های دکتری تخصصی با آزمون و بدون آزمون دانشگاه آزاد اسلامی از از هم‌اکنون بر روی سایت این مرکز قرار داده شده است.

داوطلبان می‌توانند با مراجعه به سامانه این مرکز به نشانی www.azmoon.com از نتایج این آزمون مطلع شوند.

اطلاعیه مرکز سنجش و پذیرش در ارتباط با نحوه اعلام نتایج دوره دکتری تخصصی و چگونگی و زمان مصاحبه داوطلبان دعوت شده به این مرحله از طریق این سامانه در دسترس داوطلبان قرار داده شده است.

مصاحبه آزمون دکتری تخصصی سال ۹۶ دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان از مورخ ۳۰ تیر لغایت ۲ مردادماه ۱۳۹۶ در مرکز استان و به میزبانی واحد اهواز برگزار خواهد شد.

اطلاعیه مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی در ارتباط با اعلام نتیجه انتخاب رشته آزمون دکتری تخصصی سال ۹۶ و دوره بدون آزمون دکتری تخصصی (استعدادهای درخشان)

دانلود فرم مصاحبه دوره دکتری تخصصی phd دانشگاه آزاد اسلامی (ارائه و تکمیل فرمها در روز مصاحبه الزامی است)

جهت اطلاع از جزئیات برگزاری و زمان مصاحبه خود از لینک‌های زیر استفاده کنید.

جستجو بر اساس شناسه انتخاب رشته می باشد.