• چهارشنبه ۲۲ آذر ۱۳۹۶

در دانشگاه آزاد اسلامی باید محیطی فراهم شود که با محیط اطراف سنخیت داشته باشد/تولید مقالات علمی در دانشگاه آزاد اسلامی از رشد علمی کشور پرشتاب تر است

۲۷ تیر ۱۳۹۶ | ۱۰:۴۹ کد خبر : ۹۱۴ اخبار تصویری

چهاردهمین قسمت از برنامه «مجله دانشگاه» شب گذشته از شبکه یک سیما پخش شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، در این برنامه دکتر علی اکبر ولایتی، رئیس هیات موسس و هیات امنای دانشگاه اسلامی گفت: تلاش ما این است که در دانشگاه آزاد اسلامی محیطی فراهم شود که با محیط اطرافش یعنی شهرها و مناطق مختلف هماهنگی و سنخیت داشته باشد.

دکتر علی‌محمد نوریان، دبیرکل هیات موسس دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اینکه دیگر دانشگاه ها را براساس تعداد مقالات ISI ، علمی و پژوهشی و چاپ کتاب ارزیابی نمی کنند، گفت: آن چه که امروز در سنجش و ارزیابی دانشگاه ها مهم است و لحاظ می‌شود، استخراج گزارش کار و بیزینس پلن (Business plan) از پایان نامه های مقطع دکتری و کارشناسی ارشد است.

دکتر علیرضا ایرانبخش، عضو هیأت علمی دانشگاه نیز در این برنامه گفت: دانشگاه آزاد اسلامی از سال 1361 پا به عرصه علمی کشور نهاد و توانست بخشی از عدالت آموزشی را که مد نظر حضرت امام خمینی (ره) بود، تحقق بخشد.

دکتر بهروز دانشیان، عضو هیأت علمی دانشگاه همچنین در این برنامه اظهار داشت: مردم با گسترش تحصیلات تکمیلی توسط دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور ، طعم شیرین علم و دانش را حس و اثرات آن را درک کردند.

دکتر علوی فاضل، عضو هیأت علمی دانشگاه هم در این برنامه با بیان اینکه دانشگاه آزاد اسلامی بومی گزینی در پذیرش داوطلبان را تا نزدیک به 100 درصد محقق کرده است، خاطر نشان کرد: همه داوطلبان این امکان را دارند که در شهر یا استان محل زندگی خود تحصیل کنند.

در ادامه برنامه «مجله‌ دانشگاه» بیان شد که دانشگاه آزاد اسلامی در اوایل دهه 60 تأسیس شد. در دهه دوم دانشگاه، فعالیت جدی آن شروع و به آینده بهتری فکر شد.

در سال 2000 میلادی به ازای هر 400 نفر عضو هیأت علمی دانشگاه، یک مقاله و در سال 2016 میلادی به ازای هر 4 نفر عضو هیأت علمی یک مقاله ISI تولید شده است که از رشد علمی کشور پرشتاب تر است.

دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان یک نهاد فرهنگی، بزرگترین طرح فرهنگی یعنی بومی گزینی دانشجویان را در کشور به اجرا درآورده است.