• سه شنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۶

دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شد.

۰۳ مرداد ۱۳۹۶ | ۰۹:۵۹ کد خبر : ۹۱۹ اخبار تصویری
در جلسه کمیته" انتخاب روسای دانشگاه ها" شورای عالی انقلاب فرهنگی، دکتر فرهاد رهبر به اتفاق آرا به ریاست دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب شد.
دکتر فرهاد رهبر رئیس دانشگاه آزاد اسلامی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی به نقل از مرکز خبر شورای عالی انقلاب فرهنگی، دکتر مخبر دزفولی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با تشریح آخرین مصوبات جلسه کمیته انتخاب روسای دانشگاه ها، گفت: از دو سال پیش طبق مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، انتخاب رؤسای دانشگاه‌های به کمیته منتخب این شورا محول شده است.

وی افزود: دلیل این تصمیم هم آن بود که انتخاب روسای دانشگاه‌ها زمان زیادی از جلسات شورا را به خود اختصاص می داد که با شکل گیری این کمیته فرآیند انتخاب روسای دانشگاه ها تسهیل شده است.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی ادامه داد: البته این پیشنهاد توسط رئیس محترم جمهور و تعدادی از اعضای شورای عالی مطرح شده بود که مورد موافقت شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز قرار گرفت.

دکتر مخبر دزفولی گفت: این کمیته با حضور دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی، رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری «مدظله‌العالی» در دانشگاه‌ها و وزیر علوم، تحقیقات و فناوری و وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، وظیفه انتخاب رؤسای دانشگاه‌ها را بر عهده دارد.

دکتر مخبر دزفولی اضافه کرد: طبق تبصره همین مصوبه، تصمیمات کمیته باید با اجماع همه اعضاء اخذ شود و اگر در موردی این اجماع حاصل نشود موضوع به شورای عالی انقلاب فرهنگی ارجاع خواهد شد و شورای عالی تصمیم نهایی را می‌گیرد. خوشبختانه از زمانی که این کمیته تشکیل شده است، تعداد قابل توجهی از رؤسای دانشگاه‌ها در وزارتخانه‌های علوم و بهداشت و دانشگاه آزاد اسلامی تعیین تکلیف شده‌اند.

عضو هئیت علمی دانشگاه تهران با اشاره به موضوع تغییر و تحول در مدیریت دانشگاه آزاد اسلامی ادامه داد: طی نامه رئیس هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی و طبق اساسنامه این دانشگاه، دکتر فرهاد رهبر به عنوان رئیس به شورای عالی انقلاب فرهنگی معرفی شد و این موضوع در دستور کار کمیته انتخاب رؤسای دانشگاه‌ها قرار گرفت.

وی گفت: دیروز هم این کمیته با حضور همه اعضا تشکیل جلسه داد و دکتر فرهاد رهبر با اتفاق آراء به ریاست دانشگاه آزاد اسلامی انتخاب شد.

رئیس ستاد راهبری اجرای نقشه جامع علمی کشور افزود: این مصوبه باید طبق اساسنامه دانشگاه آزاد اسلامی به هیئت امنای این دانشگاه ابلاغ شود و دکتر رهبر با حکم رئیس هیئت امنای دانشگاه آزاد اسلامی به مدت 4 سال ریاست این دانشگاه را عهده‌دار خواهد شد.

در پی تصویب و اعلام شورای عالی انقلاب فرهنگی و از سوی دکتر ولایتی:

دکتر رهبر به سمت رئیس دانشگاه آزاد اسلامی منصوب شد

در پی تصویب انتصاب دکتر رهبر از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی در هیجدهمین جلسه کمیته منتخب روسای دانشگاه های این شورا در اول مرداد ماه 1396 به عنوان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر ولایتی رئیس هیئت موسس و امنای دانشگاه آزاد اسلامی ، طی حکمی ،فرهاد رهبر را به عنوان رئیس این دانشگاه منصوب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی ، متن حکم به این شرح است:
جناب آقای دکتر رهبر
با توجه به سوابق ارزشمند علمی و مدیریتی جنابعالی در حوزه آموزش عالی و با عنایت به مراتب تعهد ،تدین و تخصص و عطف به مصوبه هیجدهمین جلسه کمیته منتخب تعیین روسای دانشگاه ها (مورخ ۹۶/۵/۱) در شورای عالی انقلاب فرهنگی ،شما را به عنوان رئیس دانشگاه آزاد اسلامی منصوب می نمایم .
امید است با توکل به ذات اقدس الهی و در جهت تحقق اهداف عالیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و راهبردهای ابلاغی مقام معظم رهبری(مدظله العالی) موفق باشید.

علی اکبر ولایتی