• چهارشنبه ۲۲ آذر ۱۳۹۶

تقدیر از چهار بازنشسته حوزه پژوهش واحد دانشگاهی مسجدسلیمان

۰۱ مهر ۱۳۹۶ | ۰۹:۰۹ کد خبر : ۹۴۴ اخبار تصویری
به همت حوزه پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان، از چهار نفر از کارمندان این حوزه که بازنشسته یا بازخرید خدمتی شده‌اند، تقدیر به عمل آمد.

به همت حوزه پژوهش دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان، از چهار نفر از کارمندان این حوزه که بازنشسته  یا بازخرید خدمتی شده‌اند، تقدیر به عمل آمد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه مسجدسلیمان، در جلسه‌ای که در آخرین روزهای شهریور 96 در دفتر معاون پژوهشی واحد دانشگاهی مسجدسلیمان با حضور کارکنان این حوزه برگزار شد، از زحمات مراد قربانی، علیرضا جمالپور، طوبی طاهری و مینا پویانفر در مدت زمان خدمت در واحد دانشگاهی مسجدسلیمان با اهداء لوح سپاس و هدیه، تقدیر به‌عمل آمد.

حسین محمدپور معاون پژوهش و فن‌آوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان در این جلسه، ضمن تشکر از چهار نفر پرسنل نامبرده و آرزوی موفقیت برای ایشان در تمامی مراحل زندگی، گفت: این افراد از پرسنل سخت‌کوش واحد می‌باشند که در طول دوران خدمت، خدمات قابل قبولی ارایه کردند و خاطرات خوبی در این مدت از ایشان در ذهن همه ثبت شده است که امیدورام این عزیزان دانشگاه را خانه خود بدانند و در آینده هم  به سر بزنند.

محمدپور در بخشی دیگر از صحبت خود، گفت: دوره بازنشستگی فرصتی است تا برنامه‌هایی را قبلاً موفق به انجام آن نشده‌ایم به انجام برسانیم. انشاا... در کمال سلامت شما عزیزان بتوانید در کنار خانواده این برنامه‌ها دنبال کنید.

وی در پایان، گفت: یکی از چیزهایی که همیشه باعث می‌شود انسان با آرامش زندگی کند، وجود خاطرات خوب است. امیدوارم همیشه این خاطرات خوب با همه باشند.

در ادامه جلسه پس از صحبت تمامی حاضران در جلسه که غالباً در تقدیر و تشکر از دو همکار بازنشسته و دو همکار بازخرید خدمتی بود، با اهدا لوح تقدیر و هدیه از ایشان تجلیل به ‌عمل آمد.