• سه شنبه ۲۵ مهر ۱۳۹۶

واحد دانشگاهی مسجدسلیمان برگزار کرد؛ «کارگاه آموزشی ویژه مؤسسین، مسئولین فنی و مربیان مهد کودک مسجدسلیمان»

۰۴ مهر ۱۳۹۶ | ۰۹:۳۱ کد خبر : ۹۴۸ اخبار تصویری
پس از توافق به عمل آمده بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان و اداره بهزیستی مسجدسلیمان، کارگاه آموزشی ویژه مؤسسین، مسئولین فنی و مربیان مهد کودک شهرستان مسجدسلیمان، در این واحد دانشگاهی برگزار شد.
واحد دانشگاهی مسجدسلیمان برگزار کرد؛ «کارگاه آموزشی ویژه مؤسسین، مسئولین فنی  و مربیان مهد کودک مسجدسلیمان»

پس از توافق به عمل آمده بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان و اداره بهزیستی مسجدسلیمان،  کارگاه آموزشی ویژه مؤسسین، مسئولین فنی  و مربیان مهد کودک شهرستان مسجدسلیمان، در این واحد دانشگاهی برگزار شد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه مسجدسلیمان، علی‌یار خشنودپور کارشناس توانمندسازی و آموزش نیروی انسانی واحد دانشگاهی مسجدسلیمان، در این رابطه گفت:به منظور ارتقاء سطح علمی شاغلین در مهدهای کودک و هم‌چنین بستر سازی مناسب برای اشتغال متقاضیان کار در مهدهای کودک، با توافق به‌عمل آمده بین واحد دانشگاهی مسجدسلیمان و اداره بهزیستی شهرستان مسجدسلیمان، این دوره آموزشی در مدت 11 روز در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان برگزار شد.

خشنود پور، افزود: در این کارگاه آموزشی 60 نفر کار آموز حضور داشتند که طی این دوره مباحثی چون، شیوه‌های قصه گویی برای کودکان، روان‌شناسی رشد، آموزش مفاهیم اجتماعی و دینی، بیماری‌های شایع کودکان، آشنایی با اختلالات عاطفی و رفتاری کودکان، آشنایی با کمک‌های اولیه و بازی و اسباب بازی تدریس شد.

وی در پایان، گفت: برای تدریس مباحث فوق از اعضای هیأت علمی دانشگاه استفاده شد و پس از اتمام دوره، شرکت کنندگان به بهزیستی معرفی شدند تا مدرک پایان دوره‌ای با تأیید واحد دانشگاهی مسجدسلیمان و بهزیستی برای ایشان صادر شود.