• پنجشنبه ۲۹ شهریور ۱۳۹۷

۱۲ مهر ۱۳۹۶ | ۱۱:۰۵ کد : ۹۵۱ اخبار دانشگاه اطلاعیه ها اخبار کوچک
شماره تلفن های ضروری دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان

سینا شکرزاده ۳۰ مهر ۱۳۹۶ | ۱۷:۰۴
سلام تو نتایج تکمیل ظرفیته من نوشته ذخیری عادی ردیف 1 واحد مسجد سلیمان حالا من باید چیکار کنم ؟؟
پاسخ مدیر سایت ۰۱ آبان ۱۳۹۶ | ۱۲:۵۱

با سلام، رشته خود را بنویسید.

فاطمه نظرپور ورودی پرستاری۹۳ ۰۱ شهریور ۱۳۹۷ | ۱۴:۴۸
پاسخ مدیر سایت ۰۷ شهریور ۱۳۹۷ | ۰۸:۴۷

با سلام- برای مطرح کردن موضوع بارییس واحد دانشگاهی میتوانید با شماره تلفن مسول دفتر ایشان تماس حاصل فرمایید.(تلفن در جدول شماره تلفنهای ضروری واحد درج شده است.)

در ضمن در پی گیری به عمل آمده مشخص شد که  امور شهریه اقدام لازم را برای شما انجام داده  و فرم مربوطه را هم تکمیل و به شما تحویل داده است و هیچ کوتاهی صورت نگرفته است. انشاالله با مراجعه به امور مالی بزودی  مشکل برطرف خواهد شد.