• یکشنبه ۲۸ آبان ۱۳۹۶

برپایی موکب "مدافعان حرم" در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان

۲۴ مهر ۱۳۹۶ | ۱۱:۱۵ کد خبر : ۹۶۲ اخبار دانشگاه
در ایام محرم و چند هفته مانده به اربعین شهادت سالار شهیدان، ابا عبدالله الحسین(ع)، موکب پذیرایی از دانشجویان، در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان برپا گردید.
برپایی موکب "مدافعان حرم" در دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان

به گزارش خبرنگار دانشگاه مسجدسلیمان، به همت دفتر فرهنگ اسلامی و بسیج دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان و به منظور زنده نگه داشتن قیام عاشورا  و تشویق  اقشار مختلف دانشگاه به شرکت در راهپیمایی عظیم اربعین، موکب پذیرایی از عزداران حسینی برپا و برای گرامی داشت یاد مدافعان حرم، این موکب به نام  «مدافعان حرم » نام‌گذاری شد.

لازم بذکر است در این موکب تا چند روز مانده به اربعین شهادت امام حسین(ع)، از اقشار مختلف دانشگاه پذیرایی به عمل خواهد آمد.

با تشکر کورش اکبری- خبرنگار دانشگاه مسجدسلیمان