• یکشنبه ۲۸ آبان ۱۳۹۶

نکات کلیدی در چاپ و انتشار مقاله علمی در مجلات توسط اساتید و دانشجویان تحصیلات تکمیلی

۰۸ آبان ۱۳۹۶ | ۱۰:۰۷ کد خبر : ۹۷۱ اطلاعیه ها

به اطلاع کلیه  اساتید و دانشجویان گرامی می رساند :

- مجلاتی که آدرس وب سایت اصلی آن ها موجود نمی باشد، ارایه هارد کپی مجله مورد نظر جهت دریافت امتیاز پژوهشی، تشویقی یا نمره الزامی است.

مجلاتی که آدرس وب سایت اصلی آن ها موجود می باشد، هر سایت دیگری به جز وب سایت اصلی، جعلی محسوب می شود.

- در خصوص معتبر بودن وب سایت اصلی مجلات موجود در این جدول، به آخرین بخشنامه های موجود در خصوص مجلات نامعتبر  (مندرج در آدرس زیر مراجعه شود )

- نبود مجله ای در فهرست فوق دلیل بر معتبر بودن آن نشریه نمی باشد و بر اساس بند 6-2 بخشنامه شماره 22598 - 70

مورخ 8/4/94 کلیه مجلاتی که در فهرست مجلات بین المللی بدون ضریب تاثیر ،پایگاه معتبر نمایه می شوند اما اهداف گسترده و نامرتبط دارند ،فرایند داوری و پذیرش مقاله در آن ها بسیار کوتاه است و داوری و چاپ مقاله با دریافت هزینه انجام می گیرد ،نامعتبر محسوب می شوند و مشمول تشویقی ،ترفیع سالانه ،ارتقا،تبدیل وضعیت و نمره پایان نامه یا رساله نمی باشند.

واحدهای دانشگاهی از ارائه مقاله در وب سایت های جعلی و مجلات کم اعتبار یا بی اعتبار خودداری کنند..