• یکشنبه ۲۸ آبان ۱۳۹۶

تسلیت جامعه دانشگاهی مسجدسلیمان به بازماندگان حادثه زلزله در استان کرمانشاه

۲۲ آبان ۱۳۹۶ | ۱۵:۵۳ کد خبر : ۹۸۱ اخبار دانشگاه اطلاعیه ها اخبار تصویری
در پی وقوع حادثه مصیبت بار زلزله در استان‌های غربی به ویژه استان کرمانشاه، هیأت رییسه، روابط عمومی و پایگاه بسیج کارمندی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان، در پیامی ضمن تسلیت درگذشت جمعی از هموطنان در این حادثه تلخ برای بازماندگان از خداوند منان شفای عاجل مسئلت نمودند.
تسلیت جامعه دانشگاهی مسجدسلیمان به بازماندگان حادثه زلزله در استان کرمانشاه

در پی وقوع حادثه مصیبت بار زلزله در استان‌های غربی به ویژه استان کرمانشاه، هیأت رییسه، روابط عمومی و پایگاه بسیج کارمندی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان، در پیامی  ضمن تسلیت درگذشت جمعی از هموطنان در این حادثه تلخ برای بازماندگان از خداوند منان شفای عاجل مسئلت نمودند.

به گزارش  آنا  متن این پیام به شرح ذیل است.

«انا لله و انا الیه راجعون»

حادثه دردناک زلزله  که منجر به درگذشت  و مصدوم شدن جمعی از هموطنان عزیز در استان کرمانشاه شد، موجب تأسف و تألم گردید.

ضمن ابراز همدردی با بازماندگان این حادثه دردناک و عرض تسلیت به مردم ولایت‌مدار ایران اسلامی به‌ویژه هموطنان استان کرمانشاه، رحمت الهی و علو درجات  برای جان باختگان و  شفای عاجل را برای مصدومان مسئلت داریم.

امیدواریم به کمک خداوند منان و به همت همه مسئولین و دست اندارکاران امداد و نجات اعم از دولتی، ارتش، سپاه ، بسیج و نیروی انتظامی،ضمن فوریت در رسیدگی به وضعیت  آسیب دیدگان و در زیر آوار ماندگان ،اقدامات لازم  برای جبران خسارات وارد شده و برقراری امنیت عمومی به عمل آید.

«هیأت رییسه، روابط عمومی و پایگاه بسیج کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان»