• یکشنبه ۲۸ آبان ۱۳۹۶

انتخاب دو عضو هیأت علمی واحد دانشگاهی مسجدسلیمان به سمت شهردار دو شهر در خوزستان

۲۳ آبان ۱۳۹۶ | ۱۰:۳۹ کد خبر : ۹۸۲ اخبار دانشگاه اخبار تصویری
دو عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان از سوی شورای اسلامی دو شهر در استان خوزستان، به عنوان شهردار انتخاب شدند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه مسجدسلیمان، علیرضا آقابیگی عضو هیأت علمی گروه مهندسی صنایع  دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان به عنوان شهردار شهر گلگیر از توابع مسجدسلیمان و شهرام ورناصری عضو هیأت علمی گروه عمران این واحد دانشگاهی به عنوان شهردار آبژدان از توابع اندیکا انتخاب شدند.

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان، این انتخاب را به ایشان تبریک و برایشان در انجام مسئولیت جدید  موفقیت آرزو نمود.

کورش اکبری - خبرنگار دانشگاه مسجدسلیمان