• یکشنبه ۲۸ آبان ۱۳۹۶

اطلاعیه برگزاری مراسم سوگواری به مناسبت سالروز رحلت پیامبر اکرم(ص) و شهادت امام حسن مجتبی(ع) و امام رضا(ع) و همچنین گرامیداشت یاد و خاطر هموطنان فوت شده در حادثه زلزله استان کرمانشاه، در واحد دانشگاهی مسجدسلیمان

۲۳ آبان ۱۳۹۶ | ۱۳:۳۵ کد خبر : ۹۸۳ اخبار دانشگاه اطلاعیه ها اخبار تصویری
به مناسبت سالروز رحلت پیامبر اکرم(ص) و شهادت امام حسن مجتبی(ع) و امام رضا(ع) و همچنین گرامیداشت یاد و خاطر هموطنان فوت شده در حادثه زلزله استان کرمانشاه، مراسم سوگواری در واحد دانشگاهی مسجدسلیمان برگزار می شود.
اطلاعیه برگزاری مراسم سوگواری به مناسبت سالروز  رحلت پیامبر اکرم(ص) و شهادت امام حسن مجتبی(ع) و امام رضا(ع) و همچنین گرامیداشت یاد و خاطر هموطنان فوت شده در حادثه زلزله استان کرمانشاه، در واحد دانشگاهی مسجدسلیمان

السلام علیک یا رسول الله(ص)

به اطلاع می رساند به مناسبت سالروز  رحلت پیامبر اکرم(ص) و شهادت امام حسن مجتبی(ع) و امام رضا(ع) و همچنین گرامیداشت یاد و خاطر هموطنان فوت شده در حادثه زلزله استان کرمانشاه، مراسم سوگواری روز چهارشنبه 24 آبان 96 بعد از نماز جماعت ظهر و عصر در حسینیه واحد برگزار میشود. لذا از عموم اقشار دانشگاه دعوت میشود در این مراسم شرکت فرمایند.
دفتر فرهنگ اسلامی و بسیج دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان.