• چهارشنبه ۲۲ آذر ۱۳۹۶

زمینه‌های همکاری بین دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان و اداره محیط زیست بررسی شد.

۰۷ آذر ۱۳۹۶ | ۰۹:۲۰ کد خبر : ۹۸۶ اخبار دانشگاه اخبار تصویری
در جلسه‌ای که با حضور معاون پژوهش و فن آوری و تنی چند از اعضاء هیأت علمی واحد دانشگاهی مسجدسلیمان و رییس و تنی چند از کارشناسان اداره محیط زیست مسجدسلیمان برگزار شد، زمینه‌های همکاری علمی و پژوهشی این دو نهاد بررسی شد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه مسجدسلیمان، در این جلسه که در دفتر معاون پژوهش و فن آوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان برگزار شد، دکتر حسین محمدپور، در سخنانی ضمن خیرمقدم ، گفت: واحد دانشگاهی مسجدسلیمان با دارا بودن امکانات آزمایشگاهی مناسب و کادر قوی هیأت علمی، می‌تواند در حوزه محیط زیست، فعالیت چشمکیری داشته باشد.

معاون پژوهش و فن آوری واحد دانشگاهی مسجدسلیمان، افزود: واحد دانشگاهی مسجدسلیمان آمادگی دارد در سه محور ؛ « انجام طرح‌های تحقیقاتی»،« فراهم کردن زمینه استفاده محققان محیط زیست مسجدسلیمان  از آزمایشگاه‌‌های واحد» و « برگزاری کارگاه‌های آموزشی مختلف برای پرسنل محیط زیست یا برای گروهی که از طرف محیط زیست معرفی می‌شود»  با اداره محیط زیست مسجدسلیمان همکاری داشته باشد.

وی گفت: علاوه بر سه محور اصلی مطرح شده، می‌توانیم در حوزه فرهنگ و در حقیقت فرهنگ سازی حرکت به سمت  محیط زیست پاک در شهرستان، با اداره محیط زیست همکاری داشته باشیم.

در ادامه جلسه، وحید شالویی رییس اداره محیط زیست مسجدسلیمان، گفت: خیلی خوشحال هستم که دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان برای همکاری با محیط زیست پیش قدم شده و این هم قطعاً به‌خاطر نگرانی شما از آلودگی محیط زیست است . امیدوارم نتیجه این جلسه، شروع همکاری خوب برای دست یابی به محیط زیستی پاک باشد.

در ادامه جلسه اعضاء هیأت علمی واحد دانشگاهی مسجدسلیمان وکارشناسان اداره محیط زیست مسجدسلیمان که در جلسه حاضر بودند به بیان نظرات خود پیرامون آلاینده‌های مختلف محیط زیست و پتانسیل‌های واحد دانشگاهی مسجدسلیمان برای همکاری با محیط زیست با هدف بهبود شرایط موجود و همچنین چگونگی   تعامل بین دانشگاه و اداره محیط زیست پرداختند.

در پایان این جلسه پیشنهاد شد: اولویت های تحقیقاتی محیط زیست مشخص شود و در جلسه‌ای دیگر که با حضور فرماندار و تنی چند از مسئولین ادارات مسجدسلیمان برگزار می‌شود این اولویت‌ها بازگو و درخصوص چگونگی انجام فعالیت های تحقیقاتی بحث شود، تیم مشترکی بین دانشگاه و محیط زیست تشکیل تا نسبت به پایش پساب صنایع بررسی لازم صورت گیرد، انجمن دوستداران محیط زیست در دانشگاه راه اندازی شود و استادان و دانشجویان واحد مسجدسلیمان که در حوزه محیط زیست کارهای پژوهشی انجام داده‌اند از طرف دانشگاه به اداره محیط زیست معرفی تا اقداماتی حمایتی تشویقی از ایشان صورت گیرد.