• چهارشنبه ۲۲ آذر ۱۳۹۶

عضو هیأت علمی واحد دانشگاهی مسجدسلیمان به عنوان محقق داور دنیا در زمینه فیزیک-کیهان شناسی انتخاب شد.

۰۷ آذر ۱۳۹۶ | ۱۱:۱۳ کد خبر : ۹۸۷ اخبار دانشگاه اخبار تصویری
در رده بندی انجام شده توسط مؤسسه پابلونز (Publons.com) ، عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان جزء محقق داور دنیا در زمینه فیزیک- کیهان شناسی و علم مواد انتخاب شد.

در رده بندی انجام شده توسط مؤسسه پابلونز (Publons.com)، عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان جزء محقق داور دنیا در زمینه فیزیک- کیهان شناسی و علم مواد انتخاب شد.

به گزارش خبرنگار دانشگاه مسجدسلیمان، در آخرین ربندی اعلام شده از سوی مؤسسه پابلونز که در نوامبر 2017(آبان 1396) منتشر کرد، دکتر رامین یوسفی عضو هیأت علمی گروه فیزیک دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان، جزء 10 درصد محقق داور دنیا در زمینه فیزیک- کیهان شناسی در سال 2016، و جزء 1 درصد محقق داور دنیا در زمینه فیزک- کیهان شناسی و علم مواد معرفی شد.

رامین یوسفی محقق جوان واحد دانشگاهی مسجدسلیمان، تا کنون بیش از 90 مقاله ISI در ژورنال‌های بین‌المللی و سه فصل کتاب خود را توسط ناشرین معتبری همچون وایلی و الزوایر به چاپ رسانده است که بیش از 2500 بار به این مستندات تا کنون ارجاع داده شده و  دارای ضریب ارجاع 27 (H index=27) می‌باشد. همچنین ایشان در سال 1395 از طرف سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان یکی از محققین برتر دانشگاه آزاد شناخته شدند و برنده جایزه برنز امام خمینی(ره) شدند.

در ضمن، کارهای تحقیقاتی ایشان منجر به بستن دو قرار داد برون دانشگاهای با شرکت توانیر خوزستان و سد شهید عباسپور به مجموع مبلغ 000/000/600/3 ریال (سه میلیار و ششصد میلیون ریال) شده است که یکی از بزرگترین قرار دادهای دانشگاه آزاد بوده است.

شایان ذکر است: مؤسسه پابلونز  مؤسسه‌ای دانشگاهی از کشور نیوزلند- انگلستان می‌باشد که داوری ژورنال‌های ISI را مونیتر می‌کند. این مؤسسه در سال 2012 بنا شده و تاکنون 25000 ژورنال را رصد کرده و داوری بیش از 200000 محقق را در یک میلیون مقاله پی‌گیری کرده است. یکی از کارهای مهم این مؤسسه شناسایی داورهای بین‌المللی می‌باشد. در واقع هر داوری که توسط یک محقق در دنیا برای یک مقاله انجام می‌شود، توسط پابلونز ثبت می‌شود. از این‌ رو پابلونز کشورها و محققین را هر سال بر اساس میزان و کیفیت مقالات رده بندی می کند.

ZL ۰۷ آذر ۱۳۹۶ | ۱۸:۴۵
باعث افتخار خوزستان است.