• چهارشنبه ۲۲ آذر ۱۳۹۶

درخشش گروه تعزیه دانشجویی واحد دانشگاهی مسجدسلیمان در استان خوزستان

۰۸ آذر ۱۳۹۶ | ۱۳:۵۶ کد خبر : ۹۸۹ اخبار دانشگاه
گروه تعزیه دانشجویی «راویان عشق» دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان، در سومین سوگواره تعزیه و آیین‌های عاشورایی دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان، موفق به کسب چندین امتیازشدند.
درخشش گروه تعزیه دانشجویی واحد دانشگاهی مسجدسلیمان در استان خوزستان

گروه تعزیه دانشجویی «راویان عشق»  دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان، در سومین سوگواره تعزیه و آیین‌های عاشورایی دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان،  موفق به کسب چندین امتیاز شدند.

به گزارش خبرنگار دانشگاه مسجدسلیمان، نرگس خاتون حمیدیان کارشناس فرهنگی و سرپرست این گروه، گفت: سومین سوگواره تعزیه و آیین‌های عاشورایی دانشگاه آزاد اسلامی استان خوزستان به میزبانی واحد دانشگاهی شوشتر و با حضور هشت گروه تعزیه از واحدهای دانشگاهی استان برگزار شد.

وی، گفت: در این سوگواره، گروه تعزیه دانشجویی واحد دانشگاهی مسجدسلیمان، شبیه خوانی حضرت قاسم(ع) را در صحنه میدانی به اجرا در آورد که مورد توجه داوران و مسئولین قرار گرفت و با نظر داوران موفق به دریافت تندیس سوگواره، دیپلم افتخار(لوح سپاس) کارت هدیه و تشویق کارگردان و بازیگر نقش حضرت قاسم(ع) شد.