• چهارشنبه ۲۲ آذر ۱۳۹۶

دکتر شاهانی تاکید کرد: داوطلبان آزمون دکتری دانشگاه آزاد اسلامی طبق روال سال گذشته ثبت‌نام کنند

۱۳ آذر ۱۳۹۶ | ۱۵:۱۶ کد خبر : ۹۹۷ اخبار تصویری اخبار کوچک
سرپرست مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اسلامی اظهار داشت: داوطلبان آزمون دکتری دانشگاه آزاد اسلامی برمبنای اعلام سازمان سنجش و آزمون کشور و طبق روال سال گذشته ثبت‌نام کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر شاهانی تاکید کرد: داوطلبان ثبت‌نام خود را برمبنای اعلام سازمان سنجش انجام دهند.

وی درخصوص برگزاری مستقل آزمون های دانشگاه آزاد اسلامی گفت: اگر طرح دوفوریتی برای برگزاری آزمون‌های مستقل تصویب شد، مراتب طی اطلاعیه جداگانه این دانشگاه به صورت رسمی اعلام خواهد شد.
دکتر شاهانی با بیان اینکه آزمون دکتری را سازمان سنجش برگزار کرده اما مصاحبه در دوره دکتری توسط دانشگاه آزاد اسلامی انجام می‌شود، گفت: فعلاً داوطلبان طبق روال سال گذشته ثبت‌نام خود را انجام دهند.