...
چهارشنبه 29 شهريور 1396
| | | | |
نوع خبر

برگزاری کارگاه آموزشی نقشه‌خوانی الکتریکی توسط واحد دانشگاهی مسجدسلیمان، ویژه کارکنان سد شهید عباسپور

در توافق به عمل آمده بین مسئولین دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان و سد و نیروگاه 2000 مگا واتی شهید عباسپور، دوره آموزشی ضمن خدمت « نقشه خوانی الکتریکی در پست برق»، توسط واحد دانشگاهی مسجدسلیمان ویژه کارکنان این نیروگاه برگزار شد.

به گزارش خبرنگار آنا؛ این کارگاه آموزشی به همت حوزه پژوهش و فن آوری  دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان برای دو گروه از کارکنان سد شهید عباسپور برگزار که هر گروه به مدت دو روز از مطالب مطرح شده توسط دکترسامان قهقه‌زاده عضو هیأت علمی گروه برق واحد دانشگاهی مسجدسلیمان به عنوان مدرس کارگاه آموزشی  استفاده کردند.

حسین محمد پور معاون پژوهش و فنآوری دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان در آغاز برگزاری این کارگاه آموزشی در سخنانی، گفت: «یکی از رسالت‌های مهم دانشگاه‌ها این است که در بروز رسانی علوم مورد نیاز صنایع سهیم باشند و در همین راستا این امر در دستور کار دانشگاه قرار می‌گیرد که با توجه به تخصص موجود در هر دانشگاه پس از برقرار نمودن ارتباط با صنایع، نسبت به برگزاری کارگاه‌های آموزشی ضمن خدمت برای پرسنل شاغل در صنایع اقدام نمایند.»

وی افزود: کارگاه‌های کوتاه مدت تخصصی و کاربردی از جمله اموری هستند که می‌توان با استفاده از پتانسیل دانشگاه برای شهرستان و استان برگزار شوند تا کارشناسان ادارات و صنایع مختلف بتوانند با بهره‌گیری از دروس تدریس شده در هر دوره آموزشی نسبت به بروزکردن اطلاعات خود اقدام کنند.

این مقام مسئول خاطر نشان کرد: دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان آمادگی دارد با توجه به توانمندی اعضاء هیأت علمی و امکانات آموزشی و پژوهشی خود، برای سایر ادارات و ارگان‌ها و همچنین صنایع استان، کارگاه‌های آموزشی ضمن خدمت برگزار نماید که با این کار مسئولین اجرایی، به طور یقین با بالا رفتن میزان اطلاعات تخصصی کارکنان خود و در حقیقت به روز شدن معلومات، شاهد ارتقاء سطح خدمات و افزایش کیفیت کار و تولید خواهند بود.

چهارشنبه 8 شهريور 1396  6:44
منبع : کورش اکبری خبرنگار دانشگاه آزاد اسلامی واحد مسجدسلیمان